Blog

Twee Sterling Zilver Ringen op een houten blok

Alles over sterling zilver, een legering van 92,5% zilver en 7,5% koper. Ontdek waarom dit materiaal zo geliefd is voor sieraden en decoratie, zijn glanzende uiterlijk en duurzaamheid. Lees meer over het onderhoud van sterling zilver en waarom het een betaalbaar en luxe alternatief is voor andere edelmetalen. Ontdek waarom dit tijdloze materiaal een waardevolle toevoeging is aan diverse aspecten van ons dagelijks leven en waar het vandaan komt.

Wat zijn goud vergulde sieraden?

Wat is het verschil tussen gold plated, goud verguld, vermeil en massief gouden sieraden en hoe onderhoud je deze? Welke basismaterialen worden er gebruikt zoals Sterling Zilver 925? Hoe worden goud vergulde sieraden gemaakt en wat is nou precies het verschil tussen 14 karaat en 18 karaat vergulde sieraden?

Populaire Edelstenen en Hun Diepere Symboliek

Ontdek de diepere betekenis achter populaire edelstenen en voeg persoonlijkheid toe aan je sieraden. Diamanten symboliseren eeuwige liefde, saffieren vertegenwoordigen wijsheid en royalty, smaragden brengen geluk en groei, robijnen staan voor passie en kracht, amethisten brengen innerlijke rust, en turkoois biedt bescherming en geluk. Bij DellaFleur begrijpen we dat sieraden meer zijn dan alleen accessoires. Kies de edelsteen die het beste bij jou past en straal met betekenis.

Duurzame Sieraden en Ethische Merken

Ontdek hoe duurzame sieraden en ethische merken de norm worden in de sieradenindustrie. Lees over de overgang naar verantwoorde bronnen en productiemethoden, eerlijke arbeidsomstandigheden en hoe DellaFleur bijdraagt aan deze positieve beweging met onze duurzame collectie. Ontdek waar je op moet letten bij het kiezen van duurzame sieraden en begin met stralen in stijl en geweten.

Prachtige Herfst Sieradentrends

Ontdek de nieuwste herfst sieradentrends die je helpen schitteren in het herfstseizoen. Warme aardetinten, gelaagde kettingen, minimalistische elegante armbanden, natuurlijke elementen en dierlijke motieven zijn enkele van de trends die dit najaar domineren. Bij DellaFleur hebben we een prachtige collectie sieraden die perfect bij deze trends passen. Upgrade je herfstlook met de perfecte accessoires en omarm de schoonheid van het seizoen.